Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Συνεδρίασε η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης


Συνεδρίασε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013, στη Λαμία, η  Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:
ΘΕΜΑ  1ο :  Εκλογή Αντιπροέδρου.
ΘΕΜΑ 2ο:  Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) βιομηχανίας σκακιών και συναφών τουριστικών ειδών της Κ.Γ. ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ στο 5ο χλμ. ΠΕΟ Θήβας – Ελευσίνας στο Δήμο Θηβαίων Ν. Βοιωτίας. Εισηγητής : Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Βοιωτίας  κ. Χ. Ρουσέτης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Εκδήλωση στις 9/3 στο Καρπενήσι για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας


Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου σε μία βραδιά αφιερωμένη στη γυναίκα, που θα γίνει το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 και ώρα 8 μ.μ. στο Ξενοδοχείο AVARIS.

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ - ΜΕΡΟΣ Α΄


*Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Αγράφων, τόσο συγκλονιστικές που τόσες μέρες τώρα που το έμαθα δεν μπορώ να συνέλθω. Καλά τα όσα έγραψε ο Δ.Σ. στην επιστολή τους προς τον ΑΓΡΑΦΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ, όμως για πες μας ρε φίλε Ταξιάρχη,

ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ» Το ερχόμενο Σάββατο 9/3 στην Αθήνα η απονομή των υποτροφιών σε Ευρυτάνες φοιτητές


Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 και ώρα 16:00 σε ειδική  εκδήλωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο ΠΑΡΝΩΝ, Γ' Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη (πλατεία Λαυρίου), στην Αθήνα, θα απονεμηθούν οι υποτροφίες  στους Ευρυτάνες Φοιτητές και Σπουδαστές που επελέγησαν από την Επιτροπή Υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2012 – 2013.

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ - ΜΕΡΟΣ Β΄


*«Ήταν χθες το πρωί  όταν πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από ένα σπίτι στην Ανατολική Φραγκίστα. Η πυρκαγιά ήταν μεγάλη όπως και η προσπάθεια των πυροσβεστών να μην επεκταθεί στα διπλανά σπίτια».

Εδώ στικάκι, εκεί στικάκι, που είναι το στικάκι;


«Ενός κακού μύρια έπονται». Έτσι είναι, όταν πάρει κανείς την κάτω βόλτα˙ πάει απ’ το κακό στο χειρότερο. Δικαιολογεί την κατάστασή του βάζοντας σε ισχύ όλους τους μηχανισμούς αμύνης. Τι ωφελεί να μαλώνετε και να χάνετε το χρόνο σας.