Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Μαγικές νύχτες στο Καρπενήσι

Μαγικές – παραμυθένιες νύχτες περίμεναν τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του Καρπενησίου, στα πλαίσια των φετινών Γιορτών Χειμώνα.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων όσοι βρέθηκαν το βραδάκι στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου είχαν την ευκαιρία να κάνουν τη δική τους ευχή. Τη Νύχτα των Ευχών, η πλατεία μεταμορφώθηκε και φωτίστηκε με τον πιο ξεχωριστό και γιορτινό τρόπο. Δεκάδες κόσμος βρέθηκε στο κέντρο της πόλης και ο νυχτερινός καρπενησιώτικος ουρανός άλλαξε όψη και μεταμορφώθηκε σε ένα φαντασμαγορικό light show. Πάρα πολλά μικρά ιπτάμενα φαναράκια γέμισαν τον ουρανό με φως, στέλνοντας  ψηλά στον ουρανό το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας, αλλά και την προσωπική ευχή και επιθυμία που έκανε ο καθένας.
Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, μια μουσική βραδιά για την καρδιά και το όνειρο απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.
Με θέρμη ψυχής, καθαρή καρδιά και όνειρα, δυο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες ένωσαν  τις δυνάμεις τους και ταξίδεψαν με το ταλέντο τους το κοινό, και με τους μαγικούς ήχους ζωγράφισαν με χρώματα ελπίδας τα όνειρα του καθενός, μέσα από τη δύναμη της μουσικής. Η Ειρήνη Τσιρακίδου ερμήνευσε γνωστές άριες από όπερες με τη συνοδεία της Λάουρας Γκίνη στο πιάνο.
Στην μουσική αυτή παράσταση συμμετείχε και ο Nicola Gabriel με την Άννυ Γιουβιανάκη με τη χορογραφία του Angelin Preljocaj στο κονσέρτο για πιάνο 23, Adagio του Wolfgang Mozart