Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Βραβεύτηκαν οι πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες

Τον καλύτερο διάκοσμο βιτρίνας από τα καταστήματα της πόλης του Καρπενησίου βράβευσε χθες Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 ο Δήμος Καρπενησίου στα πλαίσια των γιορτών Χειμώνα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων βραβεύτηκαν οι βιτρίνες των καταστημάτων εκείνων που είχαν τον καλύτερο εορταστικό διάκοσμο. Φέτος, για ακόμη μια χρονιά, την επιλογή των τριών νικητών, δεν την έκανε επιτροπή του Δήμου, αλλά οι ίδιοι οι δημότες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ψηφίζουν τον καλύτερο διάκοσμο, είτε μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού «ράδιο Καρπενήσι», είτε μέσω της σελίδας του Δήμου στο facebook
Το πρωί της Τρίτης, στο δημαρχιακό κατάστημα, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης  απένειμε στα βραβεία στις νικήτριες, ενώ μετά τη βράβευση ο Δήμαρχος είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τις κυρίες συζητώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω κρίσης, αλλά και για το πόσο εξυπηρετεί τους επιχειρηματίες η ανάπλαση.
Το πρώτο βραβείο πήρε το κατάστημα “Λυχνάρι” της κ. Βασιλικής Τσελεπή. Το δεύτερο βραβείο πήρε το κατάστημα “Άνεμος ” της κ. Παρασκευής Τσιτούρη, ενώ το τρίτο δόθηκε στο κατάστημα της κ. Σπυριδούλας Παπαδοπούλου.