Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Σειρά συναντήσεων της Τσεκούρα με φορείς του Π.Ε. Ευρυτανίας

Επί ποδός βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η νέα Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρπενησίου. Η κ. Τσεκούρα την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με φορείς του τόπου, προκειμένου σε έκτακτη ανάγκη να υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών του Νοσοκομείου και των εμπλεκόμενων φορέων.

Η κ. Τσεκούρα συναντήθηκε με τους υπευθύνους της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου κανόνισαν στο επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθεί μια άσκηση ετοιμότητας, αλλά και με τον Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας κ. Κατσαρό.
Χθες Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 η κ. Τσεκούρα δέχτηκε στο Γραφείο της στο Καρπενήσι με τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Βουρδάνο Δημήτριο με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν τον κλάδο της υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.
Τις επόμενες ημέρες η κ. Τσεκούρα θα πραγματοποιήσει συναντήσεις, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου, με τον Αντιπεριφερειάρχη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεφτεί και το Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας και τα αγροτικά ιατρεία του Δήμου Αγράφων.
Εδώ να σημειωθεί ότι η κ. Τσεκούρα είναι από τους λίγους Διοικητές του Νοσοκομείου που πραγματοποιεί τέτοιες συναντήσεις και προσπαθεί όχι μόνο να έχει σε ετοιμότητα όλες τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου, αλλά θέλει να έχει και άμεση ενημέρωση για το τι συμβαίνει από πρώτο χέρι, αλλά και να ακούει τον «κόσμο» προκειμένου να καλυτερεύσει τις υπηρεσίες του ΓΝΚ προς τους πολίτες αυτού του τόπου.