Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ στο Καρπενήσι Σημαντική ομιλία του Μιχάλη Ηλιάδη

Την πόλη του Καρπενησίου επισκέφθηκε την περασμένη Κυριακή 16 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Ο κ. Μιχάλης Ηλιάδης, συνοδευόμενος από τον κ. Δεμενεόπουλο Γεώργιο, υπεύθυνο του Τομέα Διαδόσεως και Προβολής της Παρατάξεως και άλλα στελέχη, παρουσίασε με μοναδικό τρόπο τόσο την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ενώ απάντησε με περίσσια ευγένεια στις ερωτήσεις των παρισταμένων στην συγκέντρωση αυτή.




Στην αίθουσα της Βασικής Βιβλιοθήκης συναντήθηκε με φίλους της Παράταξης σε μια ομιλία – ανοικτή συζήτηση, με θέμα τα επίκαιρα προβλήματα της Πατρίδος μας και προτάσεις λύσεων της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ».
Ο κ. Ηλιάδης μίλησε αρκετή ώρα κάνοντας, καταρχάς ιστορική αναδρομή στην Πατρίδα μας και τα προβλήματα που βίωσε διαχρονικά. Στην συνέχεια άσκησε σκληρή κριτική στις πολιτικές που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, οι οποίες μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση.
Ακόμη ο κ. Ηλιάδης έκανε εκτενή αναφορά στις πρωτοβουλίες – προτάσεις της Παράταξής του οι οποίες θα βοηθήσουν τη Χώρα μας να βγει από τα σημερινά αδιέξοδα.
Επίσης ο κ. Ηλιάδης αναπτύσσοντας το θέμα του «Οι ενορίες της Ελλάδος στην Βουλή», ζήτησε από τους λιγοστούς παρισταμένους κληρικούς, να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια της παράταξης, να βρεθούν κάποια στιγμή η βουλή ικανοί νέοι που θα προέρχονται από τις ενορίες της Ελλαδικής Εκκλησίας.  
Γενικά μπορούμε να πούμε ότι ο κ. Ηλιάδης, ένα πολύ σοβαρός άνθρωπος και βαθύτατος γνώστης της πολιτικής ελληνικής πραγματικότητας, παρουσίασε με ξεχωριστό τρόπο την δεινή κατάσταση της πατρίδας μας, καταθέτοντας ταυτόχρονα και τις λύσεις εκείνες που μπορούν να βγάλουν την Ελλάδα από το αδιέξοδο αυτό.