Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Παρέμβαση Κ. Μπακόλα για τις αυξήσεις στα διόδια

Δελτίο τύπου υπογράφει ο Πολιτευτής του Νομού Ευρυτανίας και μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα Ευθύνης Μεταφορών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας, αναφορικά με τις αυξήσεις φωτιά στα διόδια, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την επιβίωση του τουριστικού κλάδου στο Νομό Ευρυτανίας όσο και για την επερχόμενη αύξηση των τιμών σε υπηρεσίες, αγαθά και προϊόντα χαρακτηρίζοντας δε ως κοινωνικό έγκλημα με άμεσες συνέπειες, το υπέρογκο κόστος των διοδίων για τις μετακινήσεις από και προς τα αστικά κέντρα των Ευρυτάνων πολιτών.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρά τις περί του αντιθέτου φωνές του αδιάβαστου Υπουργού Μεταφορών Χρυσοχοϊδη, και ένθερμου φίλου και υποστηρικτή της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, οι αυξήσεις φωτιά στα διόδια είναι γεγονός.
Δεν πέρασε ένας μήνας που το σύνολο των ελληνικών αυτοκινητοδρόμων και η εκμετάλλευση τους πέρασε στους Εργολάβους-Καναλάρχες
από την κυβέρνηση των «Μαυρογυαλούρων» και καλείται τώρα να πληρώσει ο Ελληνικός λαός άγνωστο πως, τις αυξήσεις φωτιά στα διόδια
Πρώτα μας βύθισαν σε μια ανελέητη φτώχεια και εξαθλίωση και τώρα μας ζητούν 26,50 ευρώ για διόδια Λαμία-Αθήνα μετ’επιστροφής.
Υπολογίζοντας και το δυσθεώρητο κόστος για καύσιμα η διαδρομή από και προς το Καρπενήσι από την πρωτεύουσα στοιχίζει στον Ευρυτάνα πολίτη όσο και στον επισκέπτη μας το λιγότερο 150ευρω.
Αυτή θα είναι η χαριστική βολή για το τουριστικό προϊόν στην Ευρυτανία μας.
Άμεσα αναμένεται να εκτιναχθεί και η τιμή υπηρεσιών, αγαθών και προϊόντων επήρεια της αύξησης του μεταφορικού κόστους.
Μόνο ως κοινωνικό έγκλημα με άμεσες συνέπειες στις μετακινήσεις των Ευρυτάνων πολιτών μπορεί να χαρακτηριστεί η αύξηση των διοδίων αφού προφανώς στο κράτος των Αθηνών αγνοούν πως η Ευρυτανία είναι καταδικασμένη μεταξύ άλλων σε ελλιπείς παροχές υγείας αναγκάζοντας μας να μεταφερόμαστε στην Αθήνα για αναζήτηση Γιατρού, ενώ πολλοί συμπατριώτες μας, για σοβαρότατους λόγους υγείας όπως θεραπείες αναγκάζονται να κάνουν την διαδρομή ακόμα και 2-3 φορές το μήνα.
Ας μην ξεχνάμε επίσης σημείο αυτό πως υπάρχουν Ευρυτάννισες και Ευρυτάνες φοιτητές σε Παν/μια τόσο της βορείου Ελλάδος όσο και της Αθήνας οι οποίοι επίσης θ’αδυνατούν να μετακινηθούν από και προς την μόνιμη κατοικία τους
Προφανώς αυτά δεν λένε τίποτα στον «αγνοούμενο» Βουλευτή Ευρυτανίας της ΝΔ κο Κοντογεώργο αν και δε περιμένουμε και τίποτα πια, ο πολιτικός του χρόνος αναλώνεται μόνο για χειροκροτήματα και ανταλλαγή συγχαρητηρίων μαζί με τους παράγοντες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία για τον κατά τ’ άλλα λαλίστατο Δήμαρχο Καρπενησίου και υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ Κώστα Μπακογιάννη.
Όλοι μαζί σε μια σάλα την περασμένη Τετάρτη αλληλοχειροκροτούνταν ενώ λίγο πιο κάτω ο κόσμος πάλευε και παλεύει να ζεσταθεί με τα τζάκια κοιτάζοντας πως να τα βγάλει περά στην δύσκολη καθημερινότητα που τον καταδίκασε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, χρεωμένος μέχρι το λαιμό και την τσέπη άδεια.
Προφανώς ως ένθερμος υποστηρικτής του μνημονίου και της ΝΔ ο Δήμαρχος Καρπενησίου δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται για τις τιμές των διοδίων.
Αυτή την πολιτική στηρίζει και ορκίζεται να σταθεί στρατιώτης.
«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» κε Μπακογιάννη σταθείτε επίσημα απέναντι στους εργολάβους ιδιοκτήτες των Ελληνικών Αυτοκινητοδρόμων κατεβείτε στα διόδια και διαμαρτυρηθείτε σύννομα πλάι στους Στερεοελλαδίτες.
Πείτε ένα μεγάλο όχι με πολιτικές πράξεις-αποφάσεις απέναντι στους Εργολάβους διαχειριστές των Ελληνικών αυτοκινητοδρόμων και όχι με λόγια κενά περιεχομένου.
Για εμάς τους Ανεξάρτητους Έλληνες το θέμα της αύξησης της τιμής των διοδίων δεν θα μείνει έτσι, όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης για να μάθουμε τα ονόματα εκείνων που κάνουν τα γλυκά μάτια στους μεγαλοεργολάβους.
Έχουμε δικαστικές αποφάσεις ότι μεγαλοεργολάβοι σήμερα αυξάνουν την τιμή των διοδίων με την συνενοχή της κυβέρνησης, ενώ δεν έχουν ολοκληρώσει έργα που θα έπρεπε να έχουν παραδοθεί και έχουν προβεί σε απίστευτες παρανομίες. Που είναι οι παράδρομοι που έπρεπε να έχουν κατασκευαστεί; Ποιος τους αφήνει να αλωνίζουν ;
Η Ευρυτανία ρημάζει και διαλύεται, δε μπορεί να σηκώσει ο τόπος μας τέτοιο οικονομικό κόστος, τόσο για την μεταφορά αγαθών και προϊόντων όσο και για την μετακίνηση των Ευρυτάνων και επισκεπτών του νομού μας.
Η Ευρυτανία θα αντιμετωπίσει
τεράστιο ζήτημα επιβίωσης άμεσα.
Δεν υπάρχει καμία οικονομική
δυνατότητα σε κανέναν μας!
Φτάνει Πια!