Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση για τα 75 χρόνια της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης Ξεχωριστή τιμή για τον ομογενή μας Γρηγόρη Ζαχαρόπουλο, επί πολλά χρόνια Πρόεδρο του Συλλόγου «Παναγία η Προυσιώτισσα» και εκ των αρχαιοτέρων αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Ελλ. Σωματείων

Σημαντική εκδήλωση με την συμπλήρωση 75 χρόνων από την ίδρυση της, πραγματοποίησε στις 8 Μαρτίου 2014, η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.
Η πολύ ωραία αυτή γιορτή έλαβε χώρα στο Σταθάκειο Κέντρο (22-51 29 Street ) και κατά την διάρκειά της τιμήθηκε ο γνωστός Ευρυτάνας Ομογενής μας Γρηγόρης Ζαχαρόπουλος, εκ των αρχαιοτέρων αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία από τον σύλλογο «Παναγία η Προυσιώτισσα».
Το έργο και η προσφορά του κ. Ζαχαρόπουλου στην ομογένεια ήταν και είναι τεράστιο καθότι υπήρξε από τους πιο σπουδαίους Ελληνοαμερικάνους που αγωνίστηκαν με πάθος για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Σύλλογος Λημνιών 'Ήφαιστος" που αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας, όπως και ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Μαυρίκης. Μετά τις βραβεύσεις και τους χαιρετισμούς ακολούθησε δείπνο με ποτά και αναψυκτικά και δόθηκε η ευκαιρία στους ομογενείς μας να συζητήσουν διάφορα θέματα αλλά και να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Να συγχαρούμε τον κ. Ζαχαρόπουλο για την ξεχωριστή αυτή τιμή που του έγινε και να του ευχηθούμε υγεία και κάθε καλό προς δόξα Θεού.