Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΑΝΟΥ Υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας: "Μέχρι σήμερα έζησα τη ζωή μου χωρίς εξαρτήσεις και συμβιβασμούς, το ίδιο και ακόμη περισσότερο θα πράξω υπηρετώντας το δημόσιο αξίωμα το οποίο διεκδικώ


Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας, παρουσίασε όπως αναφέραμε χθες και στην ιστοσελίδα μας  στo Καρπενήσι την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κα. Μαρίας Γαλανού.
Ο κ. Γιαννόπουλος αφού αναφέρθηκε ότι στο δεσμό που έχει με το Καρπενήσι διότι το νοιώθει σαν δεύτερη πατρίδα του συνέχισε τονίζοντας ότι η Ευρυτανία μπορεί και έχει πολλές δυνατότητες να αναπτυχθεί σε πολλούς τομείς εξαιτίας της φυσικής της ομορφιάς. Τόνισε ότι το μέλλον της Ευρυτανίας δεν είναι άδηλο και είναι στο χέρι όλων των κατοίκων μαζί με αυτούς που αγαπούν την Ευρυτανία να το διαμορφώσουν ώστε να γίνει ευοίωνο για όλους.
Η κα. Γαλανού αφού αναφέρθηκε στις δυνατότητες που έχει ο Νομός είπε  ότι μπορεί να αξιοποιηθεί σε όλους τους τομείς, όπως προώθηση τοπικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, δημιουργία ιατρικού τουρισμού λόγω κλίματος, βγάζοντας έτσι από τη στασιμότητα και την ακινησία την Ευρυτανία.

Ευχαρίστησε το κ. Γιαννόπουλο που της δίνει την δυνατότητα να παλέψει για τα πιστεύω της και το όραμα που έχει για την Ευρυτανία, όσο κι αν συμπεριφορές και πράξεις κάποιων προσπαθούν να την αποτρέψουν από αυτό. Η κα. Γαλανού δήλωσε : Να ενημερώσω φίλους και εχθρούς, ειδικά τους τελευταίους, ότι κατά τη τελευταία διετία εμπέδωσα καλύτερα, αν και τον ήξερα, τον κανόνα που λέει ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό. Δικαίωμα του καθενός μας είναι να ασκεί ελεύθερα το εκλέγεσθαι χωρίς να ζητά την άδεια από κανέναν. Να τους διαβεβαιώσω ότι μέχρι σήμερα έζησα τη ζωή μου χωρίς εξαρτήσεις και συμβιβασμούς, το ίδιο και ακόμη περισσότερο θα πράξω υπηρετώντας το δημόσιο αξίωμα το οποίο διεκδικώ.