Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Δήμο Αγράφων - ΣΑΦΕΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ

Σαφές προβάδισμα μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει ο Συνδυασμός του Θεόδωρου Μπαμπαλή, ο οποίος κινείται με σταθερά και σίγουρα βήματα και μένουν μόνο οι τελευταίες πινελιές μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων, που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιό του.



Μετά την προσχώρηση της Φεγγούλη που έκανε αίσθηση και άλλαξε πολλά στην εκλογική αυτή μάχη, πλέον στο συνδυασμό του Μπαμπαλή ανήκει και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Θύμιος Μιχόπουλος, ο οποίος «συστρατεύτηκε» όπως δήλωσε με τον Συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» για το καλό του Δήμου Αγράφων & του Αγραφιώτικου λαού.
Πριν λίγες ημέρες μέλος της ομάδας του κ. Μπαμπαλή έγινε και ο Απόστολος Μάκκας από την Κρέντη. Πρόκειται και στην περίπτωση αυτή για μια ισχυρή προσωπικότητα, αλλά και έναν άνθρωπο που μπορεί να προσφέρει πολλά σε αυτή την κρίσιμη στιγμή στον Δήμο Αγράφων, καθώς παλιότερα είχε υπηρετήσει επιτυχώς το Δήμο Βίνιανης ως δημοτικός σύμβουλος.
Εκτός αυτών, σήμερα αποκλειστικά, θα σας ανακοινώσουμε κάποια από τα νέα πρόσωπα που ανήκουν πλέον στην ομάδα του Θεόδωρου Μπαμπαλή «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», που προσδίδουν ξεχωριστή δυναμική στον Συνδυασμό του, δίνοντάς του σαφές προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του τουλάχιστον σε αυτή την χρονική περίοδο.
Εκτός, από την κ. Φεγγούλη, τον Μιχόπουλο και τον κ. Μάκκα, τα υπόλοιπα ονόματα είναι Τάκης Κώστας, Σταμούλης Θανάσης, Τσιαμάκης Στέφανος, Γερονίκος Κώστας, Χρυσαφογιώργος Λάμπρος, Κολοκύθας Ευθύμιος, Μύτας Ευάγγελος, Μακρής Δημήτρης, Τσιάμης Χρήστος, Νικολάου Βασίλης, Αγραφιώτης Γιώργος, Ζαχαράκης Ανδρέας, Πέτσας Μάνθος, Μάνδαλος Πάνος, Κωστούλα Σπυριδούλα, Σάλτης Γιώργος, Περούλας Γιώργος, Μάκκας Θανάσης, Φεγγούλης Βαγγέλης, Τσέλος Βασίλης, Καραγιώργος Σταύρος και έπεται συνέχεια…
Από αύριο Πέμπτη ο κ. Μπαμπαλής με συνεργάτες του θα επισκεφθεί κι άλλα χωριά του Δήμου, για να επικοινωνήσει με τους κατοίκους, να συζητήσει μαζί τους και να τους παρουσιάσει το πρόγραμμά του για την επόμενη μέρα καθότι αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο για τον τόπο και τους κατοίκους του.
Και ενώ ο Θοδωρής Μπαμπαλής φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τις εκλογές του Μάη, την ίδια στιγμή “παρών” στις εξελίξεις δηλώνει και η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ, στην οποία ηγείται ο Χρήστος Αρβανίτης. Τα μέλη της ομάδας του κ. Αρβανίτη δηλώνουν πως παραμένουν αταλάντευτα σταθερά στις θέσεις, στις απόψεις και τις δεσμεύσεις τους, όπως αυτές διατυπώθηκαν στην αρχική Διακήρυξη και παρόλο που δηλώνουν πως γεύτηκαν την άνιση αντιμετώπιση της παράταξής τους από μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης, αισθάνονται ικανοποιημένοι καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι τους υπολογίζουν. Η απορία όλων κι αυτό που θέλουν να ακούσουν πολλοί από τον κ. Αρβανίτη ως επικεφαλής της ομάδας, είναι ποια στελέχη έχει μαζί του και ποιος είναι ο κορμός της ομάδας του, ώστε να μπορέσουν να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.
Από την άλλη πλευρά μυστήριο αποτελεί για την ομάδα Τάτση – Δημητρόπουλο για το ποιος θα ηγηθεί του συνδυασμού τους. Παρόλο που καθημερινά σχεδόν πραγματοποιούνται συναντήσεις με πολύωρες συζητήσεις για το πρόσωπο που θα ηγηθεί, μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Πριν από λίγες μέρες ακούστηκε το όνομα του Απόστρατου της Πυροσβεστικής κ. Νίκου Λαθύρη από την Παλαιοκατούνα. Ο κ. Λαθύρης προτάθηκε από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Κώστα Λαθύρη να ηγηθεί του συνδυασμού και ενώ όλα έδειχναν πως θα αποδεχτεί την πρόταση, την επομένη μετά τη συνάντηση τους, ανακοίνωσε πως δεν ενδιαφέρεται για άγνωστους σε μας λόγους.
Από κύκλους της ομάδας Τάτση – Δημητρόπουλου, δηλώθηκε πως έγινε εκ νέου πρόταση στον κ. Λαθύρη, ο οποίος αυτή τη φορά τους απάντησε πως θα το ξανασκεφτεί. Παρόλα αυτά από το πρωί της Τρίτης ο κ. Λαθύρης έχει αναχωρήσει για την Αθήνα και δεν έχει δοθεί καμία απάντηση.
Το ζήτημα είναι πως όσο αργεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο από πλευράς Τάτση – Δημητρόπουλου, αλλά και Αρβανίτη, τόσο σταθεροποιείται ο Μπαμπαλής και του δίνεται έτσι το σαφές προβάδισμα.
Τώρα όσον αφορά το όνομα του Δημοσθένη Τσιαμάκη που «έπαιξε» τις προηγούμενες μέρες, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην Βουλευτής πράγματι δέχθηκε αλλά και συνεχίζει να δέχεται πιέσεις να κατέβει ως επικεφαλής Συνδυασμού, όμως δεν φαίνεται πως θα προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, αν και στην πολιτική ποτέ δεν μπορείς να πεις κάτι με σιγουριά.
Οι εξελίξεις τρέχουν και εμείς είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε υπεύθυνα για όσα συμβαίνουν.