Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Μετά από κομματικές παρεμβάσεις αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο - Με νέα απόφαση Γεωργιάδη

Ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν από τον ορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου και ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις  Γεωργιάδης με νέα απόφαση του αντικαθιστά τα μέλη του ΔΣ.
Όπως όλα δείχνουν, προκάλεσε αντιδράσεις η πρώτη απόφαση του Υπουργού να ορίσει τα συγκεκριμένα άτομα, με αποτέλεσμα πολλοί να θέλουν να γίνει άμεσα η αντικατάστασή τους και να οριστούν νέα «κομματικά» πρόσωπα.


Με συνοπτικές διαδικασίες ο Υπουργός αναίρεσε την υπ’ αριθμ. πρωτ. ΔΥ1δ/Γ.Π.4968/10-2-2014 απόφασή του και με νέα απόφαση που υπογράφτηκε στις 27/3/2014 όρισε τα νέα μέλη που απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο, τα οποία έχουν αποδεχτεί τις θέσεις τους και ήδη έχει δημοσιευθεί η απόφαση και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Το νέο ΔΣ είναι πενταμελές, με τα αναπληρωματικά μέλη, ενώ τα μέλη που εκπροσωπούν τις Υπηρεσίες του Νοσοκομείου δεν αντικαταστάθηκαν. Τα νέα μέλη είναι:
α. Τσεκούρα Ελένη του Ηλία, Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, Διοικήτρια του Γ.Ν. Καρπενησίου, ως Πρόεδρος, ως είχε.
β. Λαθύρης Κωνσταντίνος, Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ευρυτανίας, με αναπληρωτή του τον Καμαρέτσο Νικόλαο, ελεύθερο επαγγελματία. Στις θέσεις αυτές προηγουμένως ήταν ο Κλεομμένης Λάππας και η Σπυριδούλα Σβερώνη αντίστοιχα.
γ. Αρμάγος Χρήστος, εκπαιδευτικός, με αναπληρωτή του τον Διαμαντή Ιωάννη. Στις αντίστοιχες θέσεις ήταν η Μαρία Πάζιου και ο Ιωάννης Μαντζιούτας.
δ. Αθανασιούλας Βασίλειος του Λάμπρου, Συντονιστής Διευθυντής Αναισθησιολογικού Τμήματος, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον Παπαδημητρίου Δημήτριο του Κωνσταντίνου, Επιμελητής Α΄ Καρδιολογίας, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, ως είχε.
ε. Αρμάγος Παναγιώτης του Γεωργίου, Υπάλληλος του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτών, ως εκπρόσωπος του λοιπού πλην ιατρών Ε.Σ.Υ. προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον Γενιτσαρόπουλο Κωνσταντίνο του Ιωάννη, Υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. Καρπενησίου, ως είχε
Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίστηκε από τον Υπουργό ο κ. Χρήστος Αρμάγος στη θέση της κ. Μαρίας Πάζιου.
Όπως ίσχυε και πριν έτσι και τώρα η θητεία των ανωτέρω διοριζομένων θα είναι διετής.