Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση Υποψηφίου Δημάρχου Αγράφων Θόδωρου Μπαμπαλή

Συνδημότισσες , Συνδημότες , Αγραφιώτισσα και Αγραφιώτη,

Η προ εικοσαημέρου τοποθέτησή μας ότι θα συνεχίσουμε  με την ίδια αγωνιστικότητα για τη διεύρυνση της Παράταξης,  για να υπερβούμε επιτέλους  τις παραδοσιακές διαχωριστικές γραμμές και να δημιουργήσουμε μια Δημοτική Παράταξη , με αξιόπιστα σχέδια για τον Τόπο μας και τους ανθρώπους του,  γίνεται , κάθε μέρα που περνά ,  χειροπιαστή  πραγματικότητα.

Με το Θύμιο Μιχόπουλο  στην πορεία μας  στον τέως Καποδιστριακό Δήμο Αγράφων ,  είχαμε τον ίδιο αξιακό κώδικα για τα θέματα του τόπου μας. Στην τριετία που πέρασε η  αντίδρασή του και η ανεξαρτητοποίησή του από τις συντεχνιακές , τυχοδιωκτικές και πελατειακές  μεθοδεύσεις του  απερχόμενου   Δημάρχου  που είχαν σαν αποτέλεσμα την καταρράκωση του Δήμου και  την αναξιοπιστία  του θεσμού του Δημάρχου , ήταν άμεση και καθοριστική.
Με την ένταξή του  στη Δημοτική μας Παράταξη  και την υποψηφιότητά του μαζί με τους  καταξιωμένους συνυποποψήφιούς του,  η Παράταξη  «Ανανέωση - Προοπτική» υλοποιεί τις συμμετοχικές διαδικασίες  με σωστό σχεδιασμό, συγκεκριμένο πλαίσιο και σαφείς στόχους.
Τα Άγραφα , η  Δυτική Ευρυτανία, ο τόπος μας,  δεν έχουν την πολυτέλεια ενός ακόμα  πισωγυρίσματιος  και πρέπει να  αφήσουμε πίσω τα διαλυτικά φαινόμενα που βιώσαμε όλοι μας τελευταία και αυτούς που τα δημιούργησαν.  Στην  αυτοδιοίκηση τα στελέχη της  Δημοτικής  Παράταξής μας , συμμετέχουμε  και αγωνιζόμαστε,   στο όνομα αξιών,  στη συνέπεια,  στην αξιοπρέπεια, στην εμπιστοσύνη και στον αλληλοσεβασμό.
Συνεχίζουμε με την ίδια δυναμική γιατί τώρα είναι ευθύνη όλων μας ο Δήμος μας , να γυρίσει σελίδα.
Αγαπητοί πατριώτες, έχουμε τις προϋποθέσεις , γνωρίζουμε και μπορούμε,  να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας και τη ζωή όλων μας.
Και αυτό είναι δέσμευσή μας.