Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Παπαθανάσης Γρηγόρης, "Ανανέωση Προοπτική"

Αγαπητοί συνδημότες,

Με αίσθημα ευθύνης, σεβασμού, εντιμότητας αλλά και ειλικρίνειας απέναντί σας και αναλογιζόμενος τα μέγιστα και σοβαρά προβλήματα του Δήμου μας αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας τη θέση του δημοτικού συμβούλου, στο πλευρό του Θεόδωρου Μπαμπαλή και του συνδυασμού του << ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ>>. Η απερχόμενη δημοτική αρχή απο την έναρξη των καθηκόντων της ως τα σήμερα δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο, δεν έχει επιφέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα και δεν κατέβαλε καμία προσπάθεια που στόχο της θα είχε την εύρυθμη ή τουλάχιστον τη στοιχειώδη λειτουργία του Δήμου.
Απεναντίας, όλοι θα τη θυμόμαστε για την κραυγαλέα κακοδιαχείρηση,την κατάργηση και καταστρατήγηση νόμων,θεσμών και κανόνων εργασίας και την παντελή έλλειψη συνεννόησης και συνεργασίας. Αυτά πρέπει να ανήκουν στο παρελθόν την επαύριο των εκλογών και για να συμβεί αυτό,εμείς οι νέοι που αποτελούμε το ζωντανό μελλοντικό κεφάλαιο του τόπου, οφείλουμε να δραστηριοποιηθούμε και να συμμετάσχουμε ενεργά στις πολιτικές διαδικασίες και να μην απέχουμε απ’αυτές.Οι λέξεις εφησυχασμός, ωχαδελφισμός και ανεκτικότητα δεν έχουν θέση στις μέρες μας.Ο τόπος στον οποίο γεννηθήκαμε,μεγαλώσαμε και ζήσαμε θα έχει μέλλον μόνο αν στηριχτεί στις πλάτες των νέων ανθρώπων, που τον αγαπούν πραγματικά.Εμείς οι νέοι εκπροσωπούμε το αύριο και όχι το πολυτραυματισμένο χθές.........εκπροσωπούμε το μέλλον και όχι το σάπιο και δύσοσμο παρελθόν.
Αγραφιώτικε λαέ,
Θέτω τον εαυτό μου,στη διάθεση, κρίση και αξιολόγησή σου και είμαι βέβαιος ότι με την μεγάλη αντιληπτική ικανότητα, την ορθή σκέψη και την κρυστάλλινη συνείδηση που σε διακατέχει θα κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή και θα αναδείξεις τους κατάλληλους τοπικούς άρχοντες, όπου θα υπηρετήσουν τον υπέροχο ετούτο τόπο την επόμενη πενταετία.
Μετά τις εκλογές δεν θα έχει κανένας δικαιολογία να πει ότι δεν ήξερε ή ότι δεν γνώριζε....ή ότι εξαπατήθηκε.Η ευθύνη μας αγγίζει όλους,απο τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο,απο αυτόν που διεκδικεί την ψήφο μέχρι και αυτόν που την παρέχει.

                                                                ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ.ΑΠ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
                                                                      ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ          
                                           ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο Γρηγόρης Παπαθανάσης γεννήθηκε το 1986 και κατάγεται απο το χωριό Σιβίστα Ευρυτανίας.Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων και συγκεκριμένα του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας.’Εχει παρακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων και ημερίδων που σχετίζονται με τον τομέα της ψυχολογίας, των παιδαγωγικών και της ιστορίας.Έχει λάβει υποτροφίες απο διάφορα ιδρύματα για την ακαδημαϊκή του επίδοση και κατέχει δίπλωμα χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών(ECDL core).
Γνωρίζει Αλλλικά και Γερμανικά.

Επαγγελματική δραστηριότητα
Απο το Μάϊο του 2006 μέχρι και τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου εργάστηκε ως υπάλληλος του ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Το 2008 απασχολήθηκε στην ΙΔ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, που εδρεύει στη Λαμία, ως φύλακας αρχαιοτήτων.
Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων(2010) μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης στο Καρπενήσι.