Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Άρωμα Γυναίκας Ποιες γυναίκες "έκλεψαν" τις καρδιές των Ευρυτάνων

Τόσο στην Περιφέρεια όσο και στους Δήμους εκλέχτηκαν εκπρόσωποι του ωραίου φύλου, οι οποίες κατάφεραν και "έκλεψαν " τις καρδιές των Ευρυτάνων κι αυτό φάνηκε με τη ψήφο προτίμησης στα πρόσωπά τους.

Οι περισσότερες από τις κυρίες, είχαν ασχοληθεί και στο παρελθόν ενεργά με την πολιτική, έχουν γνώση των πραγμάτων και πράγματι η συμμετοχή τους στα κοινά, μόνο καλό θα μπορεί να είναι.
Ας  ξεκινήσουμε με την κυρία της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.  Η Κατερίνα Καλαντζή εκλέχτηκε πρώτη Περιφερειακή Σύμβουλος με 2.142 σταυρούς με το Συνδυασμό του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη.

Στο Δήμο Αγράφων επανεκλέχθηκε η μέχρι σήμερα Αντιδήμαρχος Βάσω Φεγγούλη, με 510 σταυρούς,  η οποία διετέλεσε και χρέη Δημάρχου, ενώ για πρώτη φορά ασχολήθηκε και εκλέχτηκε η Ντόρα Ράπτη με 440 σταυρούς.
Στο Δήμο Καρπενησίου η πολλή και καλή δουλειά τελικά ανταμείβονται. Η Σοφία Ζαλοκώστα, η οποία ήταν υπεύθυνη Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Δήμο, εκλέχτηκε με 541 σταυρούς και η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ Εύη Κονιαβίτη εκλέχτηκε με 423 σταυρούς. Επανεκλέχτηκε η κ. Γεωργία Γκαρίλα - Διαμαντή, ενώ για πρώτη φορά ενεργά με τα κοινά θα ασχοληθεί και η Βούλα Τσιρούρη - Κατσιαρή, η οποία συγκέντρωσε 264 σταυρούς.
Από το Συνδυασμό του Γιάννη Σταμάτη εκλέχτηκε η Μαρία Γρίβα - Κρίντα από τη Δημοτική Ενότητα Δομνίστας.
Ας ευχηθούμε στις όμορφες κυρίες να έχουν μια καλή και δημιουργική θητεία και να δουλέψουν για το καλό του τόπου μας και μόνο που το έχει πραγματικά ανάγκη.
Συγχαρητήρια!!!