Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Μ.Φλώρος: "Mοναδική μου επιθυμία είναι η διάσωση των Eυρυτανικών βουνών"

Άμεση ήταν η απάντηση του Αντιπροέδρου του συλλόγου Κρικελλιωτών Μάκη Φλώρου σε ότι του καταλόγισε ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Καρπενησίου Βαγγέλης Καρφής.

Ο κ. Καρφής καταφέρονταν κατά του κ.Φλώρου τονίζοντας ότι με την σιωπή του αλλά και τις πράξεις του χρησιμοποιεί την κίνηση για να ευνοήσει και να υπηρετήσει την σημερινή δημοτική αρχή.

Το καυστικό σχόλιο του Μ.Φλώρου αναφέρει..

"Υπάρχουν άνθρωποι που δυστυχώς δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ξεχωρίσουν "το σώβρακο απ' τη γραβάτα".

Ένας εξ αυτών, λέω και πάλι δυστυχώς, είναι και ο κ. Καρφής. Είναι φυσικά επηρεασμένος απ' τον διπλανό του στα έδρανα του Δ.Σ.τον πρώην δήμαρχο Δομνίστας τον κ Σταμάτη, εκείνον που δυστυχώς με την απόφασή του το 2001 λέγοντας το πρώτο και βασικότερο ΝΑΙ στις ορέξεις της ΤΕΡΝΑ για την πλήρη άλωση των βουνών μας, υποθήκευσε το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του τόπου και σήμερα ζητάει και πάλι ως "ανεξάρτητος" την ψήφο του Ευρυτανικού λαού να συνεχίσει την ίδια δουλειά!

 Όσον αφορά για τις ετικέτες του κ. Καρφή εναντίον μου θα έπρεπε να ξέρει ότι η μοναδική μου επιθυμία ήταν και είναι η διάσωση των βουνών και ποταμών της Ευρυτανίας μας και όχι η διάσωση κανενός δημάρχου. Ως φωνή βοώντος εν τη ερήμω έγραφα εδώ και δέκα χρόνια για το σοβαρότατο και χωρίς επιστροφή πρόβλημα που θα δημιουργήσουν τα έργα με τις 700 ανεμογεννήτριες σε όλη την Ευρυτανία, για τα 43 υδροηλεκτρικά που θα νεκρώσουν τα ποτάμια μας και εισπράτω την οργή κομματικών ανθρωπίσκων.

Την εισήγηση Μπακογιάννη στο Κρίκελλο το 2012, θα την επικροτούσαμε όποιος και εάν την είχε υποβάλλει, αφού ο μοναδικός μας σκοπός ως συλλόγου Κρικελλιωτών αλλά και ως Κίνησης Πολιτών είναι η διάσωση του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Καληνύχτα κ Καρφή".