Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Μια θέση με 8μηνο για χειριστή μηχανήματος έργων στον Δήμο Καρπενησίου - Προσλήψεις-εξπρές για 2.195 μόνιμους και εποχικούς υπαλλήλους τον Ιούνιο

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Καρπενησίου, που εδρεύει στο Καρπενήσι για 8μηνη σύμβαση για χειριστή μηχανημάτων έργων (ισοπεδωτής γαιών) στην Δ.Ε. Κτημενίων. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.


ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ α) Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων ομάδας Ζ’  τάξης Γ’ ή άδεια χειριστή μηχανημάτων έργου (Μ.Ε.) Ομάδας Α΄, ειδικότητας 3 του Π.Δ. 113/12 για τα Μ.Ε. 3.5 της κατάταξης του άρθρου 2 της απόφασης με αριθμ. οικ. 1032/166/Φ.Γ. 9.6.4 (Η)/5.3.2013 (*),
β) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ερασιτεχνική ή επαγγελματική,
γ) Ο ομώνυμος ή αντίστοιχος τίτλος ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β' κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν.1346/83 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος ΙΕΚ ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση των αδειών υπηρεσίας, ότι οι ανωτέρω άδειες μηχανοδηγού -χειριστή χορηγήθηκαν βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.  Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής.Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Καρπενησίου, Ύδρας 6, ΤΚ 36100,  Καρπενήσι, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψιν κ. Φ. Φουρλιά, (τηλ. επικοινωνίας: 2237 3 50044).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στο κατάστημα του Δήμου Καρπενησίου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες ήτοι από 06/06/2014 έως 16/06/2014.

Προσλήψεις-εξπρές για 2.195 μόνιμους 
και εποχικούς υπαλλήλους τον Ιούνιο
Με 2.195 μόνιμους και εποχικούς θα ενισχυθούν διάφορες δημόσιες υπηρεσίες μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Συγκεκριμένα, θα γίνουν 743 μόνιμες προσλήψεις σε τέσσερα υπουργεία.
Έτσι, σε εξέλιξη είναι η υποβολή αιτήσεων για 110 Υπαξιωματικούς στο Λιμενικό, 149 τελωνειακούς στο υπουργείο Οικονομικών, 25 οπλίτες βραχείας ανακατάταξης, ενώ αναμένονται  άλλοι δύο διαγωνισμοί για 450 θέσεις στις Οδικές Συγκοινωνίες και 9 αξιωματικούς στο Λιμενικό Σώμα.
Παράλληλα θα γίνουν 1.452 προσλήψεις εποχικού προσωπικού σε διάφορους φορείς του Δημοσίου. Τις αιτήσεις τους μπορούν να καταθέτουν οι υποψήφιοι για 451 εποχικούς σε δήμους και περιφέρειες, 39 τεχνίτες στη ΔΕΗ, 44 φύλακες και εργάτες σε μουσεία, 250 ψυχολόγους , μεταφραστές και κοινωνικούς λειτουργούς στην ΕΛ.ΑΣ, 13 συμβασιούχους στο Χαμόγελο του Παιδιού και στα Παιδικά Χωριά SOS, 155 καταμετρητές και εργάτες ΕΥΔΑΠ.
Επίσης, μέσα στον Ιούνιο αναμένονται κι άλλες 500 προσλήψεις για ναυαγοσώστες, δασοπυροσβέστες και προσωπικό κατασκηνώσεων.