Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Με λαμπρότητα το πανηγύρι στα Επινιανά


 Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος στα Επινιανά οι Άγιοι Ανάργυροι. Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας και της αρτοκλασίας, στον περικαλλή και πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό, ακολούθησε λεβέντικο παραδοσιακό πανηγύρι στο φιλόξενο Κέντρο του Λευτέρη Αβράμπου, γνωστότερου ως «ΕΥΖΟΝΑ», ο οποίος εξελέγη και Πρόεδρος του χωριού στις εκλογές του περασμένου Μάη

Εκεί μετά τα κεράσματα και το φαγητό ακολούθησε γλέντι του παλιού καλού καιρού που κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα. Ο Τάκης Φουρλίγκας και η παρέα του φρόντισαν με μεράκι για το κέφι που κάποια στιγμή έφτασε στα ύψη. Ο Αποστόλης Αβράμπος με την παρέα του ξεκίνησαν τον χορό λεβέντικα και ακολούθησαν και άλλοι συγχωριανοί.
Ο ακούραστος μπάρμπα Γιώργης και η εκλεκτή σύζυγός του, κτήτορες του Ναού των Αγίων Αναργύρων, έδωσαν και φέτος το στίγμα τους με την παρουσία τους στο γιορτάσι του χωριού ανανεώνοντας το ραντεβού όλων για του χρόνου. Μεγάλος απών, ο Δικηγόρος Λάμπρος Μάκκας, ψυχή αυτού του πανηγυριού, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ειδικών επαγγελματικών υποχρεώσεων.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.