Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ζαχαροπλαστεία «Fresh» Βασιλόπιτα από ατόφιο χρυσάφι

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκε τη νέα χρονιά, μία υπερτυχερή από το Καρπενήσι, κερδίζοντας το χρυσό φλουρί της βασιλόπιτας. Κι όταν λέμε χρυσό, κυριολεκτούμε καθότι η τυχερή της χρονιάς κέρδισε μια αυθεντική λίρα παλαιάς κοπής, η οποία βρίσκονταν στις βασιλόπιτες που προμηθεύτηκε, από τα Ζαχαροπλαστεία «Fresh».

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ... ΠΡΟΣΟΧΗ

*Θα περίμενα να αντιμετωπιστεί με περισσότερη σοβαρότητα το «θεματάκι» με την «φιλοξενία» του αγαπητού μας, Κωστή  Χατζηδάκη, υπουργού Ανάπτυξης και στενού φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη, που ως γνωστόν φέτος προτίμησε να κάνει Πρωτοχρονιά στην Ευρυτανία.

Πόρισμα-φωτιά για την ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου καταγράφουν ευθύνες στη διοίκηση της «Ευρυτανίας ΑΕ», η οποία, όπως αναφέρεται στο πόρισμα, αντί να εκκαθαρίσει την εταιρεία, που είχε καταγράψει ζημιές που έφταναν τα 5 εκατ. ευρώ, «επέλεξε τη διαιώνιση της κατάστασης με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν υπέρογκες δαπάνες λειτουργίας, τις οποίες μετά τη λήψη του τελευταίου δανείου καλείται να καλύψει το ελληνικό Δημόσιο».

ΤΑ “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ” ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΤΡΙΤΣΗ -Του Ηλία Προβόπουλου

Κυριακή σήμερα και όσοι βρεθείτε προς Θησείο μεριά, μπορείτε μέχρι τις 2 το μεσημέρι να πάτε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, «Μελίνα», (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, στο Θησείο) την έκθεση «Παιδί και παιχνίδι στη ζωή και στην Τέχνη» όπου μεταξύ άλλων ο φίλος και συμπατριώτης Γιάννης Καστρίτσης, εκθέτει δυο από τα παιχνίδια που κατασκεύασε όταν ήταν παιδί ακόμη, στο χωριό του,τη Δάφνη Ευρυτανίας.