Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Μετά τον Μπαμπαλή και τον Δημητρόπουλο, ανακοίνωσε όπως γράψαμε και στην έντυπη έκδοσή μας. την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αγράφων και ο Θύμιος Μιχόπουλος. Έτσι μέχρι στιγμής έχουμε 3 επισήμως υποψηφίους και εντός των ημερών θα ακολουθήσει και άλλη.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Την προπερασμένη Τετάρτη, στις 18:00, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βασικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου, ανοικτή εκδήλωση μετά από πρωτοβουλία της επονομαζόμενης «ομάδας των 30». Εγώ, ως μέλος της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας», έδωσα το παρών στην εκδήλωση, ευελπιστώντας ότι κάτι καλό θα μπορούσε να βγει από τη συγκεκριμένη διεργασία, έστω και την ύστατη ώρα, αφού οι προηγούμενες συζητήσεις με την κίνηση των 30, δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη.

Προεκλογικός πυρετός σε Καρπενήσι - Άγραφα

Μετά τις υποψηφιότητες Σουλιώτη, Σταμάτη, Παπαροϊδάμη για το Δήμο Καρπενησίου, δεν υπήρξε κάτι νέο, καθότι οι “30” δεν τα βρήκαν με την ομάδα ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗ, που δεν θα κατέβει στις εκλογές. Στο Δήμο Αγράφων μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας του Θ. Μπαμπαλή,

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Α΄ΜΕΡΟΣ

*Ανακοίνωσε χθες ο Χρήστος και οσονούπω αναμένονται τουλάχιστον δυο ακόμη ανακοινώσεις από τον άλλο Χρήστο (Αρβανίτη) και από τον Δήμαρχο.

Ξεχωριστό γιορτάσι για τους Θεόδωρους Παρουσία πολλών φίλων και ψηφοφόρων του Συνδυασμού γιόρτασαν στην Γρανίτσα την ονομαστική τους εορτή ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων Θοδωρής Μπαμπαλής και οι συνυποψήφιοι Δ.Σ. Θεόδωρος Τσιάμης και Θοδωρής Κατσιάδας



Το εν λόγω γιορτάσι έλαβε χώρα σε γνωστή ταβέρνα της Γρανίτσας, έδρα του πρώην Δήμου Απεραντίων με ότι αυτό συνεπάγεται. Η τράπεζα, με την φροντίδα των 3 εορταζόντων, ήταν γεμάτη πλούσιων αγαθών και μοναδικών εδεσμάτων ενώ οι συνδαιτυμόνες, αρκετοί και από διάφορα μέρη του Δήμου,

Ένωση Απανταχού Προυσιωτών “Παναγία η Προυσιώτισσα Με επιτυχία ο χορός στον Προυσό Νέα Πρόεδρος της Ένωσης η δραστήρια Λεωνή Αθανασούλα

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η «Ένωση Απανταχού Προυσιωτών Παναγία η Προυσιώτισσα» διοργάνωσε με επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα της στο αγαπημένο χωριό. Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς οι προυσιώτες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο κέντρο «Παναγία η Προυσιώτισσα» και διασκέδασαν με πολύ κέφι.

Κ.Ο. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Μετάλλια και επιτυχίες για τα δελφίνια μας

Κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες  βροχή και αρκετό κρύο, οι αθλητές του Κ.Ο. Καρπενησίου απέδωσαν  τα μέγιστα στους αγώνες που γίνανε στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Χαλκίδας το Σάββατο 01/03/2014. Οι αθλητές του ΚΟΚ, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις γυρίσανε με 53 μετάλλια στις αποσκευές τους. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Πράσινο φως για επαναλειτουργία των Κατασκηνώσεων στη ΣΩΤΗΡΑ Ανατ. Φραγκίστας από την ΤΑΥΤΕΚΩ

Ελπίδες και μάλιστα πολλές δημιουργήθηκαν μετά τη συνάντηση του εκπροσώπου της Ι.Μ. Καρπενησίου με τον Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ κ. Δομένικο Νικόλαο.
Ως γνωστόν από το 2002 μέχρι και το 2010, στη ΣΩΤΗΡΑ Ανατ. Φραγκίστας και στον ιδιόκτητο χώρο της τοπικής Εκκλησίας, εκτάσεως 12 περίπου στρεμμάτων, που ενοικιάστηκε από τη ΔΕΗ, λειτούργησαν οι Κατασκηνώσεις, σε 3 κατασκηνωτικές περιόδους τη σεζόν.

Η «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρπενησίου» δεν θα συμμετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές! Παραμένουμε δυναμικά ενεργοί

Είκοσι χρόνια είναι νομίζουμε αρκετά για να καταγραφεί μια δημοτική κίνηση ως μια ουσιαστική παρέμβαση ενεργών πολιτών στις κοινές υποθέσεις ενός Δήμου.
Η «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τα τελευταία δέκα έξι χρόνια που εκπροσωπείται στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καρπενησίου, πιστεύουμε ότι ανέδειξε μια συγκροτημένη άποψη και τήρησε τη διακριτή στάση μιας ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης η οποία:
•  Είχε  μόνιμη και δημιουργική παρουσία στα δρώμενα της πόλης.

Παρέμβαση Κώστα Μπακογιάννη στο δελτίο του Mega για την τρομοκρατία και το βιβλίο Κουφοντίνα

Στην κοινωνική ευθύνη όλων απέναντι στο φαινόμενο της τρομοκρατίας και την ανάγκη να μη δίνεται βήμα στους τρομοκράτες αναφέρθηκε ο δήμαρχος Καρπενησίου  Κώστας Μπακογιάννης, παρεμβαίνοντας το βράδυ της Δευτέρας στο δελτίο ειδήσεων του Μega.
«Πως θεωρούμε ότι θα αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο της τρομοκρατίας; Με το να τους δίνουμε βήμα;» διερωτήθηκε ο κ. Μπακογιάννης που υπογράμμισε ότι δεν είναι οι ιδέες του Κουφοντίνα που κρίνονται αλλά οι πράξεις, οι επιλογές του και το γεγονός ότι παραμένει αμετανόητος, καθώς στο βιβλίο περιλαμβάνει ακόμη και περιγραφή του πως έτρωγε σε ακριβά εστιατόρια, αφότου πρώτα είχε διαπράξει τις δολοφονίες .

Επιστολή Α. Μπόμπα προς κ. Κλεομένη Λάππα αντιδήμαρχο Δήμου Καρπενησίου.

Κύριε Λάππα, ενθυμούμαι την προ περίπου ένα χρόνο αντιπαράθεσή σας με την κ. Καλλιόπη Κανακάκη σε σχέση με την διαμόρφωση του χώρου φύλαξης των αδέσποτων σκύλων του Δήμου και των συνθηκών διαμονής τους.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Α. Η TASK FORCE
Ο Δήμαρχος αποφάσισε, διέταξε και εγκατέστησε τους Γερμανούς στα γραφεία του Δήμου μέσα από ένα πρόγραμμα που συμφωνήθηκε από την ΚΕΔΕ με την ομάδα TASK FORCE του Ράϊχενμπαχ και του Φούχτελ, με σκοπό την δήθεν παροχή βοήθειας  για θέματα αύξησης της αποδοτικότητας και μεταρρυθμίσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Ακούγεται τόσο αθώο αυτό το εγχείρημα, επιτρέψτε μου όμως να έχω σοβαρές επιφυλάξεις που εύχομαι στο μέλλον να μην επαληθευτούν.

ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΑΤΣΗ



Ποινή φυλάκισης ενός χρόνου και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων επίσης ενός χρόνου, με αναστολή, επέβαλε το Πρωτοδικείο Καρπενησίου, στον Δήμαρχο Αγράφων, μετά από καταγγελία που κατέθεσε εις βάρος του το 2010, κάτοικος Γρανίτσας για παράνομη υδροληψία για άρδευση των χωραφιών του από νερό ύδρευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τάτσης άσκησε έφεση. Παραλειπόμενα της απόφασης και άλλα ενδιαφέροντα από τη δίκη αυτή στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας την ερχόμενη Τετάρτη.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Περιοδεία Γ. Μαρίνου στο Καρπενήσι Ποιούς φορείς επισκέφτηκε, τι δήλωσε

Ο Γιώργος Μαρίνος υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με την Λαϊκή Συσπείρωση κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, συνοδευόμενος από τον Κώστα Μπασδέκη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, τον Νίκο Σερετάκη Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας και τον Βασίλη Παπαροιδάμη

Κίνηση Πολιτών για τη Προστασία του Ευρυτανικού Περιβάλλοντος Προτάσεις προς κ.κ. Βουλευτή, Αντιπεριφερειάρχη και Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Καρπενησίου

Προτάσεις της Κίνησης Πολιτών για την προστασία του Ευρυτανικού Περιβάλλοντος

Προς: κ. Βουλευτή Ευρυτανίας
Προς: κ. Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας
Προς: κ Δήμαρχο Καρπενησίου
Προς: τον κ. Πρόεδρο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου

Μετά τις πρόσφατες αποφάσεις της αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς για εγκατάσταση 4 αιολικών πάρκων από το Πικροβούνι Τυμφρηστού στα Κοκκάλια Κρικέλλου και σε όλη την κορυφογραμμή έως τους Στάβλους, την Άμπλιανη και το Γαρδίκι, και μετά την εκφρασμένη αντίθεση του Δημοτικού Συμβουλίου της 10ης Φεβρουαρίου 2014,

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ



Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Αγράφων ανακοίνωσε πριν λίγο ο Χρήστος Δημητρόπουλος. Έτσι μετά τον Θ. Μπαμπαλή και επισήμως πλέον έχουμε και 2ο υποψήφιο για τον Δημαρχιακό θώκο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει και νέα υποψηφιότητα. Σας παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση του κ. Δημητρόπουλου.