Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Δόθηκε παράταση στις άδειες γηπέδων μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου

Την λύση έδωσε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννη Ανδριανός όσον αφορά τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων και γενικότερα όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του asports.gr ο κ. Ανδριανός υπέγραψε την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου την παράταση καταλληλότητας σε όλες τις εγκαταστάσεις ανά επικράτεια, η οποία είχε λήξει στις 31 Αυγούστου.

Στο Καρπενήσι προετοιμάζεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μια από τις κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της Γηραιάς Ηπείρου πραγματοποιεί προετοιμασία στο Καρπενήσι αυτές τις ημέρες. Πρόκειται για την 6 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι κατέφτασαν την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνουν έως τις 18 του μηνός. Διαμένουν και προπονούνται στο Hotel Spa Montana.

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – Τ.Λ. ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ Ανοιχτή επιστολή με πολλούς αποδέκτες

Ημερομηνία: 04-09-2014
Αρ.   Πρωτ.: 1

ΠΡΟΣ :
-Δ/ντή Δ/βαθμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας, κ. Λ. Δημητρίου
Περιφ/κό Δ/ντή Εκπ/σης Στ. Ελλάδας, κ. Η. Παλιαλέξη

Επιστολή στον Δήμαρχο Αγράφων με ... κεφαλαία

AΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,
ΕΠΙ ΤΗ ΕΠΙΣΗΜΩ ΔΙ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΑ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΩΣΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ. ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Εντυπωσιακό το 1ο All Day Event Drift Show της Α.Λ.Α.Καρπενησίου


Το 1ο All Day Event - Drift Show που διοργάνωσε η Α.Λ.Α.Κ. (Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου) με την υποστήριξη του Δήμου Καρπενησίου πέρασε στην ιστορία. Το event μπορούμε να πούμε ότι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ικανοποιώντας θεατές, αγωνιζόμενους και φυσικά οργανωτές!

ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ

                                                                ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Αυτό κι αν είναι απ΄ τ΄ άγραφα… Ανέβαζαν στη διαύγεια συμφωνητικά έργων και συμβάσεις παροχής υπηρεσιών, πάνω από 1 εκατ. Ευρώ, μέχρι το πρωί της 1ης Σεπτεμβρίου 2014 !!!

Αυτά συμβαίνουν μόνο
στο Δήμο Αγράφων !!!


Ανεξήγητα είναι τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στον πολυπαθή Δήμο Αγράφων. Δεν έφτασε το απαράδεκτο γεγονός, που δεν παρουσιάστηκε ΚΑΝΕΝΑΣ, από την απερχόμενη Δημοτική αρχή για να ενημερώσει τον νέο Δήμαρχο για τα τεκταινόμενα στον Δήμο, παρότι κάτι τέτοιο το είχε ζητήσει εδώ και μέρες ο Θοδωρής Μπαμπαλής, δεν έφτασε και η καταδικαστέα πράξη, να μην παραστεί ΚΑΝΕΙΣ στην τελετή ορκωμοσίας, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δια των «ειδικών» της συμβούλων, ξεπερνώντας τα εσκαμμένα, προκειμένου να μην αφήσει τίποτε όρθιο στον Δήμο, έφτασε μέχρι το σημείο, να μοιράζει αδιάκοπα χρήμα προς διάφορες κατευθύνσεις, ανεβάζοντας στο διαδίκτυο (diavgeia), συμφωνητικά κατασκευής έργων, αναθέσεις και συμβάσεις, μέχρι τις 3,24,02 το πρωί της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου 2014,

Νέα «καμπάνα» στον Τάτση «Κατόπιν εορτής» η νέα πειθαρχική ποινή της 4μηνης αργίας

Νέα ποινή τετράμηνης αργίας επιβλήθηκε στον πρώην Δήμαρχο Αγράφων κ. Δημήτρη Τάτση, από τη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Καλλιόπη Γερακούδη.
Μετά από τις καταγγελίες των δημοτικών συμβούλων Αγράφων Βαγγέλη Κατσιφού και Θοδωρή Κατσιάδα, ο πρώην Δήμαρχος Αγράφων, ξαναπέρασε μέσα σε ένα χρόνο, για δεύτερη φορά, από πειθαρχικό συμβούλιο, όπου και πάλι του επιβλήθηκε τετράμηνη ποινή αργίας 

Εκλογή προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων και μελών Επιτροπών Ο Γιατρός Γιώργος Τόλης εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος του Δ.Σ., Αντιπρόεδρος ο Ε. Κατσιφός, Γραμματέας ο Γρ. Παπαθανάσης Ανακοινώθηκαν οι 5 Αντιδήμαρχοι

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων για την εκλογή του Προεδρείου του ΔΣ, αλλά και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και εκπροσώπων της ΠΕΔ.
Ομόφωνα πρόεδρος με 27 ψήφους εκλέχτηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Τόλης, ενώ με ξεχωριστές ψηφοφορίες, όπως ορίζει ο νόμος, εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος ο Ευάγγελος Κατσιφός και Γραμματέας ο Γρηγόριος Παπαθανάσης.