Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

22 - 24 Νοεμβρίου δωρεάν μαστογραφία στα Άγραφα Μια αξιόλογη πρωτοβουλία του Δήμου Αγράφων

Την ευκαιρία να υποβληθούν σε δωρεάν μαστογραφία θα έχουν οι γυναίκες από 40 ετών και άνω στην Δυτική Ευρυτανία από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου. Το τριήμερο αυτό, με την φροντίδα του Δήμου και δη της αρμόδιας Αντιδημάρχου σε θέματα υγείας, Βάσως Φεγγούλη, κινητή μονάδα Μαστογράφου, της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας, θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας, για να εξυπηρετήσει τις γυναίκες εκείνες που λόγω γεωγραφικών

ΤΟ ΠΡΩΤΣΕΛΙΔΟ


Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Η “ΣΩΤΗΡΑ” ...θα σωθεί - Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η τροποποίηση του σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης για τη «Συντήρηση - αποκατάσταση Ι.Ν. Μετ. Σωτήρος Ανατ. Φραγκίστας»


Ένα από τα πιο σημαντικά έργα της Πολιτισμικής Ανάπτυξης της Ευρυτανίας, η «Συντήρηση - αποκατάσταση Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Ανατ. Φραγκίστας», με ΚΑ: 2014ΕΠ76600003 και εγκεκριμένο προϋπολογισμό 350.000,00€”, μπαίνει στην διαδικασία της δημοπράτησης μετά την έγκριση τροποποίησης του σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος, στην τελευταία συνεδρίασή του στις 3 Νοεμβρίου 2014.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ